Utnyttja våra resurser & vårt kunnande

Vi förverkligar ditt tryckta budskap!

Vi är idag marknadsledande inom grafisk verksamhet specialiserad på tryckning och bearbetning av plast.

Våra kunder finns i stort sett inom alla branscher, såsom dagligvaruhandeln, reklam, läkemedelsindustrin, bilindustrin och annan tillverkande industri. Men vi arbetar förstås med alla slags företag, stora som små – oavsett bransch.

Som marknadsledande inom tryck och grafisk bearbetning av plast har vi inblick i rätt miljöval av plaster och material inom de flesta branscher. Allt detta gör oss till en mycket kompetent samarbetspartner. Använd oss som bollplank, idégivare, inspiratör och leverantör. Vi ställer alltid upp inte minst för att få näring till vår egen utveckling!

Image

Hög miljö- och kvalitetsmässig trygghet

All vår produktion är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001. Detta betyder att vi kan ta garanterat ansvar för vår del i produktionskedjan; att vi motsvarar dagens högst ställda krav på miljö-, kvalitets- och produktsäkerhet.

Var tid har sina möjligheter

Vi har levererat kundanpassade lösningar till de flesta branscher sedan 1957, ungefär samtidigt med att Volkswagen introducerade sin första hela bakruta. På den tiden var en nyckelring med plastingjuten logotype en storsäljande reklamprodukt.

I dag kan det istället vara hylltalare/butiksreklam för nyttiga juicer eller förpackningar för design-föremål som gäller. Vi ser till att du får den lösning du vill ha, eller kanske snarare; den som dina målgrupper och framtiden kräver.

Image